вівторок, 2 березня 2021 р.

 

Дошкільне відділення «Білочка» НВК №26 долучилося до проведення ІІІ «Всеукраїнського заняття доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

1 і 2 березня в дошкільних групах д/в «Білочка» було проведено заняття доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»  присвячене  Всесвітньому  дню котів. 

Молодша група «Україночка» провела заняття "Тварини- наші друзі", метою якого стало виховувати чуйне , гуманне та відповідальне ставлення до тварин.



В середній групі пройшло заняття з природного довкілля "Наші котики - Муркотики", де дітям дали поняття добра і зла, ласки і байдужості, виховували доброзичливе та чуйне ставлення  до домашніх та безпритульних тварин, вчили оберігати їх, викликали бажання бути добрими та милосердними.



"Тварини-наші друзі" – під таким гаслом пройшло заняття в старшій групі «Калинонька». Вихованців ознайомили дітей з історією одомашнення тварин;розширили їх знання про значення котів та собак та їх значення для людини;ознайомили з породами собак та котів;розказати про роботу "волонтерів тварин" ;діти розповідали про своїх домашніх улюбленців;виховували бережливе ставлення до тварин.



Старша група «Долоньки» розкрили тему «Я у світі не один…». Під час заняття формували у дітей гуманне ставлення до тварин;закріплювали знання та навички безпечної поведінки при зустрічі з безпритульними тваринами; вміння за ними доглядати,виховували почуття відповідальності за тварин.




Немає коментарів:

Дописати коментар